Bitradio wallet 0 nodes?



  • I have an issue with nodes in the Bitradio - Wallet

    There are 0 nodes... How can I fix this?
    Image

    I alreay made a backup of my wallet but I don't know if it's safe to re-install.

    Can anyone help me? Thanks in advance.

    Edit:
    cmd start with -rescan didn't work and I also have 14 connections so that isn't the problem.

    Found this in the log, they all disapeared:
    2017-04-08 18:35:17 masternodes: 3, peers who asked us for masternode list: 0, peers we asked for masternode list: 0, entries in Masternode list we asked for: 0, nDsqCount: 9
    2017-04-08 18:35:17 Writting info to mncache.dat...
    2017-04-08 18:35:17 Written info to mncache.dat 3ms
    2017-04-08 18:35:17 masternodes: 3, peers who asked us for masternode list: 0, peers we asked for masternode list: 0, entries in Masternode list we asked for: 0, nDsqCount: 12
    2017-04-08 18:35:17 Masternode dump finished 4ms
    2017-04-08 18:35:17 Shutdown : done
    2017-04-10 18:36:12

    2017-04-10 18:36:12 Bitradio version v1.0.0.0-61402 (Mar 31 2017, 11:57:54)
    2017-04-10 18:36:12 Using OpenSSL version OpenSSL 1.0.1p 9 Jul 2015
    2017-04-10 18:36:12 Default data directory C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio
    2017-04-10 18:36:12 Used data directory C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio
    2017-04-10 18:36:12 Creating backup of "C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio\wallet.dat" -> "C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio\backups\wallet.dat.2017-04-10-18.36"
    2017-04-10 18:36:12 init message: Verifying database integrity...
    2017-04-10 18:36:12 dbenv.open LogDir=C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio\database ErrorFile=C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio\db.log
    2017-04-10 18:36:12 Bound to [::]:32454
    2017-04-10 18:36:12 Bound to 0.0.0.0:32454
    2017-04-10 18:36:12 init message: Loading block index...
    2017-04-10 18:36:12 Opening LevelDB in C:\Users\NLxDoDge\AppData\Roaming\Bitradio\txleveldb
    2017-04-10 18:36:12 Transaction index version is 70509
    2017-04-10 18:36:12 Opened LevelDB successfully
    2017-04-10 18:36:13 LoadBlockIndex(): hashBestChain=5dc931ff0cb12a55df1fae12b10c3db13e1df84d1093f50025cdcc8863eb65af height=17260 trust=1050985177929351481 date=04/08/17 18:28:32
    2017-04-10 18:36:13 Verifying last 500 blocks at level 1
    2017-04-10 18:36:13 block index 423ms
    2017-04-10 18:36:13 init message: Loading wallet...
    2017-04-10 18:36:13 nFileVersion = 1000000
    2017-04-10 18:36:13 Keys: 1001 plaintext, 0 encrypted, 1001 w/ metadata, 1001 total
    2017-04-10 18:36:13 wallet 40ms
    2017-04-10 18:36:13 init message: Loading addresses...
    2017-04-10 18:36:13 Loaded 2118 addresses from peers.dat 7ms
    2017-04-10 18:36:13 smsg thread start
    2017-04-10 18:36:13 smsg-pow thread start
    2017-04-10 18:36:13 init message: Loading masternode cache...
    2017-04-10 18:36:13 Loaded info from mncache.dat 3ms
    2017-04-10 18:36:13 masternodes: 0, peers who asked us for masternode list: 0, peers we asked for masternode list: 0, entries in Masternode list we asked for: 0, nDsqCount: 12


  • administrators

    this is because your wallet is not synced. still not synced?



  • I will let it run a whole day and see what happends.
    I do have internet connection but it uses 1% in windows task manager (As is the cpu).
    And it's has been like this since 6 days.

    It's stuck on a block:
    2017-04-14 05:49:27 ERROR: AcceptBlock() : check proof-of-stake failed for block d7b395e1b70d4f543fb8edd027cf4bc05ef47865ea086d06b55980fb23063cd1
    2017-04-14 05:49:27 ERROR: ProcessBlock() : AcceptBlock FAILED
    2017-04-14 05:49:27 receive version message: version 61403, blocks=20564, us=83.83.243.38:53865, them=113.161.147.58:32454, peer=113.161.147.58:32454
    2017-04-14 05:49:27 Added time data, samples 8, offset -3 (+0 minutes)
    2017-04-14 05:50:39 receive version message: version 61403, blocks=20564, us=83.83.243.38:53889, them=5.248.31.216:32454, peer=5.248.31.216:32454
    2017-04-14 05:50:39 Added time data, samples 9, offset -2 (+0 minutes)
    2017-04-14 05:50:39 nTimeOffset = -2 (+0 minutes)
    2017-04-14 05:50:44 ProcessBlock: ORPHAN BLOCK 3303, prev=9d714959e90c052339f36e312fef93ae92c9414003d8611caf4fe5a3cd5b2136
    2017-04-14 05:50:44 CheckBlock() : Found payment(1|50000000) or payee(1|3QJmnh) nHeight 17261.
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: CheckProofOfStake() : INFO: read txPrev failed
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: AcceptBlock() : check proof-of-stake failed for block d7b395e1b70d4f543fb8edd027cf4bc05ef47865ea086d06b55980fb23063cd1
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: ProcessBlock() : AcceptBlock FAILED
    2017-04-14 05:50:44 CheckBlock() : Found payment(1|50000000) or payee(1|3QJmnh) nHeight 17261.
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: CheckProofOfStake() : INFO: read txPrev failed
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: AcceptBlock() : check proof-of-stake failed for block d7b395e1b70d4f543fb8edd027cf4bc05ef47865ea086d06b55980fb23063cd1
    2017-04-14 05:50:44 ERROR: ProcessBlock() : AcceptBlock FAILED
    2017-04-14 05:50:46 CheckBlock() : Found payment(1|50000000) or payee(1|3QJmnh) nHeight 17261.
    2017-04-14 05:50:46 ERROR: CheckProofOfStake() : INFO: read txPrev failed
    2017-04-14 05:50:46 ERROR: AcceptBlock() : check proof-of-stake failed for block d7b395e1b70d4f543fb8edd027cf4bc05ef47865ea086d06b55980fb23063cd1
    2017-04-14 05:50:46 ERROR: ProcessBlock() : AcceptBlock FAILED



  • I think that I fixed it. Removed the database and let it redownload kinda works so far. I will keep you updated


  • administrators

    okay. goot to hear that...



  • Problem resolved just delete the whole database if you ever have this issue. And restart with admin mode in Windows.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Bitrad.io was lost, please wait while we try to reconnect.